تازه های علمی آموزشی مجازی

دانلود مجموعه عظیمی از فایل های آموزشی , دانشجویی , تحقیقاتی و متفرقه

پروژه powerpoint

اطلاعیه فروشگاه

از این که فروشگاه ما را جهت بازدید و جستجوی محصول مورد نظر خود انتخاب کرده اید ، بی نهایت سپاسگذاریم. در صورتیکه محصول مورد نظر شما در این فروشگاه وجود ندارد می توانید از طریق آدرس ایمیل زیر ، محصول خود را سفارش دهید: mataleb.mofid@gmail.com .......................... اطلاعیه فروشگاه : در هنگام خرید حتما روی دکمه تکمیل خرید در صفحه بانک کلیک کنید تا پرداخت شما تکمیل شود مراحل پرداخت را تا آخر و دریافت کدپیگیری سفارش انجام دهید ؛ در صورتی که نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید چند دقیقه صبر کنید و مجددا اقدام کنید و یا از طریق مرورگر دیگری وارد سایت شوید یا اینکه بانک عامل را تغییر دهید.پس از پرداخت موفق لینک دانلود به طور خودکار در اختیار شما قرار میگیرد و به ایمیل شما نیز ارسال میشود.............................. گروه تلگرام : Yon.ir/76hfi

تولید آبجو PPT

 

 

 

 

 

نام محصول : پاورپوینت تولید آبجو 

فرمت : PPT

حجم : 0.6 مگابایت

تعداد اسلاید : 89

زبان : فارسی 

سال گردآوری : 96

 

žریشه لاتین کلمه beer، Bibere به معنی  to drink یعنی نوشیدن است.
žسابقه تولید آبجو به 6000 تا 8000 سال می رسد.
žدر طول این مدت اگرچه مقررات زیادی در مورد آن وضع شده است و مکانیسم های بیوشیمیایی آن مشخص شده است اما تکنولوژی تولید آبجو تقریبا ثابت مانده است.
žآبجو پرمصرف‌ترین و احتمالا قدیمی‌ترین نوشیدنی الکلی است و پس از آب و چای محبوب‌ترین نوشیدنی جهان است.
žآبجو حاصل تخمیر نشاسته و اساسا انواع دانه غلات است، هرچند بیشتر دانه جو مورد استفاده قرار می‌گیرد، ولی از دانه‌های برنج، ذرت و گندم نیز استفاده می‌شود.
اجزای اصلی تولید آبجو:
žاجزای اصلی تولید آبجو شامل
žجو جوانه زده (مالت شده)،
žآب،
žرازک و
žمخمر است.
žدر مقایسه با سایر نوشیدنی های الکلی، مقدار الکل آبجو کمتر است.
žدرصد حجمی الکل در آبجو در دنیا 5/1 درصد و کمترین مقدار الکل آن 3/9 درصد است. در ایران، درصد الکل صفر است. در حالیکه در سایر نوشیدنی های الکلی حداقل 15-11 % است.

1) مالتینگ:

žنشاسته موجود در جو، قند لازم برای تبدیل شدن به الکل را تامین می کند.
žگاهی ممکن است مقداری نشاسته (از سایر منابع) یا قند نیز در تولید آبجو بکار رود.
žنشاسته موجود در جو، توسط دیواره سلولی و پروتئین ها محصور شده است.
žبرای از بین بردن این حصارها، از فرایند malting به معنی جوانه زدن محدود جو استفاده می شود.
žجوانه زدن باعث نرم شدن دانه و راحت تر شدن آسیاب (له کردن) آن می شود.
žعلاوه بر این، طعم نامطلوب گس و حالت دانه ای جو نیز طی مالتینگ از بین می رود.
žفرایند مالتینگ به معنی جوانه زنی شامل سه مرحله است:
ž1)خیساندن در آب که در دمای 18-14 درجه بمدت 48 ساعت انجام می شود.
ž2) جوانه زنی که در 20 - 16 درجه بمدت  2 تا 6 روز انجام می شود.
ž3) خشک کردن که در 110-50 درجه بمدت 24 ساعت انجام می شود.
žطی این مرحله جو تبدیل به مالت (جوی جوانه زده) می شود.

 



پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 20,500 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل
کمک به هزینه درمان بیماران سرطانی
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
file4_2056711_5198.zip620.9k