تازه های علمی آموزشی مجازی

دانلود مجموعه عظیمی از فایل های آموزشی , دانشجویی , تحقیقاتی و متفرقه

پروژه powerpoint

اطلاعیه فروشگاه

از این که فروشگاه ما را جهت بازدید و جستجوی محصول مورد نظر خود انتخاب کرده اید ، بی نهایت سپاسگذاریم. در صورتیکه محصول مورد نظر شما در این فروشگاه وجود ندارد می توانید از طریق آدرس ایمیل زیر ، محصول خود را سفارش دهید: mataleb.mofid@gmail.com .......................... اطلاعیه فروشگاه : در هنگام خرید حتما روی دکمه تکمیل خرید در صفحه بانک کلیک کنید تا پرداخت شما تکمیل شود مراحل پرداخت را تا آخر و دریافت کدپیگیری سفارش انجام دهید ؛ در صورتی که نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید چند دقیقه صبر کنید و مجددا اقدام کنید و یا از طریق مرورگر دیگری وارد سایت شوید یا اینکه بانک عامل را تغییر دهید.پس از پرداخت موفق لینک دانلود به طور خودکار در اختیار شما قرار میگیرد و به ایمیل شما نیز ارسال میشود.............................. گروه تلگرام : Yon.ir/76hfi

تولید سرکه PPT

تولید سرکه PPT

 

 

 

 

 

نام محصول : پاورپوینت تولید سرکه

فرمت : PPT

حجم : 0.17 مگابایت

تعداد اسلاید : 41

زبان : فارسی 

سال گردآوری : 96

 

سرکه محصولی است که از تبدیل الکل به اسید استیک به وسیله باکتری استوباکتر بدست می آید.
اگرچه اسید استیک ترکیب اصلی سرکه است اما با حل کردن اسید استیک در آب نمی توان سرکه ساخت.
علاوه بر اسید استیک ترکیبات بسیار دیگری نیز در اثر فعالیت میکروبی در سرکه ایجاد می شوند.
همچنین برخی از این ترکیبات ممکن است با هم  واکنش دهند. مثلا اتیل استات از واکنش بین اسید استیک و اتانول ایجاد می شود.
این ترکیبات هستند که باعث ایجاد ویژگی های خاص ارگانولپتیکی در انواع سرکه ها می شوند.
سایر ترکیبات موجود در سرکه شامل اسیدهای آلی غیر فرار مانند اسید مالیک، سیتریک، سوکسینیک، و لاکتیک، قندهای تخمیر نشده و غیر قابل تخمیر، الکل و استالدهید اکسید نشده، استوئین، فسفات، کلرید و سایر یون ها می باشد.
 
کاربردهای سرکه:
1) کاربردهای باستانی:
در زمان باستان از آن بعنوان یک ترکیب غذایی،
درمان زخم ها و انواع بیماری ها مانند طاعون، سوختگی ها و بسیاری بیماری های دیگر استفاده می شد.
همچنین از آن بعنوان عامل پاک کننده و نیز در مواد آرایشی استفاده می شد.
2) کاربردهای مدرن:
مانند استفاده بعنوان یک چاشنی غذایی مثلا برای پاشیدن روی ماهی؛ برای تولید ترشیجات (به ویژه چون باعث کاهش pH می شود و حتی باکتری های اسپورزا زنده نخواهند ماند)؛
در تولید انواع فراورده های غذایی مانند سس ها؛ امروزه تقریبا 70 % سرکه در صنایع مختلف غذایی مانند تولید سس مایونز استفاده می شود.   
 
  • مقدار اسید استیک در سرکه
  • انواع سرکه
  • میکروب های تخمیر کننده
  • باکتری های اسید استیک
  • تولید سرکه
  • فرایند سرکه پس از تخمیر
 


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 16,000 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل
کمک به هزینه درمان بیماران سرطانی
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
file6_2056170_5974.zip141.8k