فروشگاه تخصصی تازه های علمی آموزشی مجازی

فروشگاه جامع فایل های دانشجویی, دانلود مجموعه عظیمی از فایل های آموزشی , دانشجویی , تحقیقاتی و متفرقه

پروژه تخفیف کرونایی powerpoint

اطلاعیه فروشگاه

از این که فروشگاه ما را جهت بازدید و جستجوی محصول مورد نظر خود انتخاب کرده اید ، بی نهایت سپاسگذاریم. اطلاعیه فروشگاه : در هنگام خرید حتما روی دکمه تکمیل خرید در صفحه بانک کلیک کنید تا پرداخت شما تکمیل شود مراحل پرداخت را تا آخر و دریافت کدپیگیری سفارش انجام دهید ؛ در صورتی که نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید چند دقیقه صبر کنید و مجددا اقدام کنید و یا از طریق مرورگر دیگری وارد سایت شوید یا اینکه بانک عامل را تغییر دهید.پس از پرداخت موفق لینک دانلود به طور خودکار در اختیار شما قرار میگیرد و به ایمیل شما نیز ارسال میشود.

نقش ویتامین E و ویتامین D برتغذیه ، سلامت دام و محصولات لبنی PPT

نقش ویتامین E و ویتامین D  برتغذیه ، سلامت دام و محصولات لبنی PPT

 

 

 

 

 

 

نام محصول : پاورپوینت نقش ویتامین E و ویتامین D  برتغذیه ، سلامت دام و محصولات لبنی

فرمت : PPT

حجم : 0.3 مگابایت

تعداد اسلاید : 51

زبان : فارسی 

سال گردآوری : 96

 

اوائل قرن بیستم تغییرات شگرفی در علم تغذیه رخ داد. در آغاز این قرن ویتامین ها بعنوان فاکتورهای ضمیمه رشد شناسائی شدند. دانشمندان متوجه شدند که موجود زنده علاوه بر مواد شناخته شده تغذیه ای  همچون کربوهیدراتها، پروتئین ها، لیپیدها و آب، به مواد دیگری نیز نیاز دارند، زیرا کمبود این مواد موجب بروز بیماری می گردد. اولین ماده ای که شناسائی گردید , ماده ضد بری بری Antiberibri)) بود که توسط دانشمندی بنام  Funkاز سبوس برنج جدا گردید. این دانشمند نام آنرا Vitamine  گذارد، زیرا این ماده حاوی عامل آمین بود و از طرفی برای حیات نیز ضروری بنظر می رسید.


برخی از خصوصیات مشترک بین ویتامین ها  به قرار زیر  می باشد:

ترکیبات حیاتی با وزن مولکولی کم بوده که  نقش کلیدی در متابولیسم مواد در بدن را دارند.
مقدار مورد نیاز در جیره غذائی بسیار اندک است.
اغلب ویتامین ها، در حدی که بتوان نیاز فیزیولوژک و طبیعی بدن را تامین نماید، در  بدن سنتز نمی شود و لذا باید از طریق خوراک تامین گردد. البته استثنا هایی نیز وجود دارد مانند ویتامین D  که از طریق برخورد اشعه ماورا بنفش با پوست سنتز می شود.
کمبود و عدم دسترس به مواد فوق موجب بروز بیماریهای خاص می گردد.
ویتامین ها بعنوان ماده اولیه مورد نیاز برای ساختن ترکیبات (از دیدگاه ساختاری) مورد استفاده قرار نگرفته و تولید انرژی نمی نمایند.
عمل ویتامین ها اختصاصی است.
üتقسیم بندی ویتامین ها:

1- ویتامین های محلول در آب (( Water- Soluble Vitamine

2- ویتامین های محلول در چربی (Fat-Soluble Vitamine)

ويتامين‌هاي محلول در چربي شامل ويتامين‌هاي A، D، E و K مي‌باشند. جذب و انتقال آنها كاملاً وابسته به جذب و انتقال چربيها است. جذب مناسب اين ويتامين‌ها وابسته به املاح صفراوي بوده و  انتقال آنها توسط شيلو‌ميكرون‌ها صورت مي‌گيرد. اين ويتامين‌ها در بافت‌هاي ذخيره‌اي، ذخيره مي‌شوند و ليكن ميزان ذخيره شدن آنها متفاوت مي‌باشد.


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 10,750 تومان
(شامل 50% تخفیف)
مبلغ بدون تخفیف: 21,500 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل
کمک به هزینه درمان بیماران سرطانی
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
file7_2053917_6556.zip285.2k