دانلود مجموعه عظیمی از فایل های آموزشی , دانشجویی , تحقیقاتی و متفرقه

محبوبترین محصولات

powerpoint پروژه ورود

اطلاعیه فروشگاه

از این که فروشگاه ما را جهت بازدید و جستجوی محصول مورد نظر خود انتخاب کرده اید ، بی نهایت سپاسگذاریم. در صورتیکه محصول مورد نظر شما در این فروشگاه وجود ندارد می توانید از طریق آدرس ایمیل زیر ، محصول خود را سفارش دهید: mataleb.mofid@gmail.com .......................... اطلاعیه فروشگاه : در هنگام خرید حتما روی دکمه تکمیل خرید در صفحه بانک کلیک کنید تا پرداخت شما تکمیل شود مراحل پرداخت را تا آخر و دریافت کدپیگیری سفارش انجام دهید ؛ در صورتی که نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید چند دقیقه صبر کنید و مجددا اقدام کنید و یا از طریق مرورگر دیگری وارد سایت شوید یا اینکه بانک عامل را تغییر دهید.پس از پرداخت موفق لینک دانلود به طور خودکار در اختیار شما قرار میگیرد و به ایمیل شما نیز ارسال میشود.............................. گروه تلگرام : Yon.ir/76hfi

سیستم CNCPS در ارزیابی خوراک گاو PPT

سیستم  CNCPS در ارزیابی خوراک گاو PPT

 

 

 

 

نام محصول : پاورپوینت سیستم  CNCPS در ارزیابی خوراک گاو

فرمت : PPT

حجم : 0.5مگابایت

تعداد اسلاید : 43

زبان : فارسی 

سال گردآوری : 96

 

تخمير، عبور و جذب:

ون­سست اثرات گوناگونی در مصرف، ترکیبات خوراک، میزان هضم شکمبه­ای و سرعت عبور را روی انرژی خالص و مقادیر پروتئین خوراک بررسی نموده و فاکتورهایی برای محاسبه این اثرات ارائه داد.
•ون­سست بحث می­کند که سیستم تحت شرایط خوراک دهی متنوع بخوبی کار می­کند. اگر چه تنظیم ثابت (­استاتیک) بطور کامل با دینامیک تخمیر شکمبه­ای مطابقت ندارد.
سيستم­هاي پروتئين جديد (NRC 1985,1989) تلاش کرده­اند مقادير پروتئيني را که از تخمير شکمبه­اي فرار مي­کند را تعيين کنند. اما اين سيستم داراي ايراداتي است، از جمله

1- به جاي استفاده از کربوهيدرات­هاي تجزيه شده در شکمبه براي سنتز پروتئين ميکروبي از TDN يا OM استفاده کرده­اند.

2- ميکرواورگانيسم­هاي شکمبه را با توجه به استفاده از ازت و کربوهيدرات تقسيم­بندي نکرده­اند. 

3- اثر نرخ رشد، قابليت دسترسي اسيد آمينه يا pH را بر راندمان رشد ميکروبي در نظر نگرفته­اند.

  4- روابط معکوس بين نرخ تخمير کربوهيدرات­ها و پروتئين را وارد نکرده­اند.

اجزاي خوراک:

•CNCPS فرض مي­کند که خوراک­ها از پروتئين، کربوهيدرات، چربي، خاکستر و آب تشکيل شده­اند. ماده خشک کربوهيدرات و پروتئين بيش از پيش با ترکيب شيميايي، خواص فيزيکي، تجزيه شکمبه­اي و خصوصيات هضمي پس شکمبه­اي تقسيم­بندي مي­شود.

اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 6,400 تومان
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
file11_2015978_3502.zip499.7k





آخرین محصولات فروشگاه

نظرسنجی

آیا محصول مورد نظر خود را در این فروشگاه یافتید؟
کدام مورد شما را در خرید اینترنتی یاری می کند؟